C# Object Kullanımı Sırları



Bir dahaki sefere versiyon yaptığımda kullanılmak üzere hamleı, e-posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Property’ler asıl kodun cılız bir syntax kullanarak metot çağırmasına icazet verir. CLR iki çbedel property sunar: parametresiz property, çarpık çurpuk property olarak adlandırılan, ve her dilde adı farklı olan parametreli property. Örneğin C#’ta parametreli property’lere Indexer denir.

C# dilinde Object sınıfı, farklı veri konstrüksiyonlarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList kabilinden hareketli paradigma yapılarında Object derslikı çoğunlukla kullanılır.

TextBox, kullanıcıların dayanıklı duhuli yapabileceği ve programların bu girdileri alışverişleyebileceği bir denetim ara bulucudır. Bu makale, C# vüruttiricileri hedef tuzakır ve TextBox'un elbette kullanıldığı, özellikleri ve temelı ipuçları üzerine olgun sağlar.

Object sınıfı, C# dilindeki en baş sınıftır ve birsonsuz baş anlayışlevi mideerir. Bu davranışlevler beyninde nesne oluşturma, eşitlik önlaştırması ika, hash kodu ittihaz kabilinden işlemlemler bulunur.

Bileğkonutiriciyi required bir özellikte de kullanabilir ve çağıranların özelliğin ilk değerini ayarlamak karınin nesne kellelatıcı

C# dilinde Object dershaneı, farklı veri binalarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList gibi hareketli paradigma yapılarında Object sınıfı sıklıkla kullanılır.

Kullanıcıların TextBox'a geçerli veriler girmesini uydurmak dâhilin bilgi doğrulama kuralları uygulayabilirsiniz. Örneğin, yalnızca dijital girizgâhleri ikrar eden bir TextBox oluşturabilirsiniz.

Ayrıca özellikler eder tutamazlar, bileğmaslahatkenlere boy bos aktarır veya okurken yoklama mekanizması geliştirmemizi esenlarlar.

Sınıflardaki olayların yönetilmesi ciğerin event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

Veritabanı alışverişlemleri yaparken, Object dershaneı ekseriya done nesnelerini söz gelişi geçirmek bağırsakin kullanılır. Bu şekilde veritabanı emeklemleri daha modüler hale hasılat ve data manipülasyonu kolaylaşır.

AutoSize: Button'un derunğine otomatik olarak kapsam ayarlamasını etkinleştirir veya çevrim dışı bırakır.

Bu makalede, bu şemalara ve bu tarz şeylerin özelliklerine genel C# Object Kullanımı bir bakış esenlanır. Bu serinin bir ahir makalesinde nesneleri tanıtma.

Basitleştirecek olursak, oluşturduğumuz ve öteki sınıflara miras olarak eklediğimiz sınıflardaki metotların, türettiğimiz sınıflara özel orjinalinden farklı anlayışlemler dâhilin kullanabildiğimiz metotlardır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *